onsdag 20. januar 2010

V75-tips Bjerke 20.01.2010

Legger ut V75-tips nå da jeg har virkelig en krembanker som kun er ett 6.valg i skrivende stund. Har fått fine rapporter på mitt objekt og det kan fine penger for deg som følger mine tips. Er jackpot-omgang denne gangen og da kan det bli riktig så store penger.





V5-1:
To hester gjør opp her. 6 Komplimang hadde jeg kjempefine rapporter på sist. Er i form og har en fin sjanse. Tar bare med kapable 4 Mazzetti, kommer ut etter pause, men Westergaard sine hester er alltid gode etter pause.

V5-2:
Setter først 2 Jims Best som ble annen sist tross startgalopp. Viste en ny side av seg selv når han kjempet helt inn tross av at han måtte legge inn angrepet veldig tidlig. Er hyggelig fra start og får seg en fin posisjon, er nok best om han får ligge på rulle til oppløpet, men ikke utenkelig at han kan holde inn fra tet. 1 Komnes Ess har nok større kapasitet, men er en banditt. Er en stor outsider. Formtoppede 5 Mørtvedt Jerkaran må også med. Er usikker, men er en vinnerhest som står på til mål. 6 Kling Jens er også en kapabel sak som nok er med langt framme her, trives på sprint. Sist tar jeg med 9 Even Bajaz som kan smyge med her og dukke opp på oppløpet. Kai Johansen er i siget om dagen og fra sånne forutsetninger skreller han ofte.

V5-3/V75-1:
13 Bokli Oda er desidert den beste hesten her og er en alternativ banker. For de som ikke skal bruke så mye penger på en bong anbefalerer jeg bankerspill. Kommer ut med draskylapper for første gang og det kan gi søsteren til selveste Bokli Eld ett gir til. Har dog mange å runde, mye kan gå galt på veien, og på det store forslaget spekulerer jeg i favorittfall.
1 Stumne Saga er ett interressant drag. Har fått 2 løp i kroppen etter lang pause, tok en helenkel seier sist. Kan lede lenge om Mikkelborg holder sporet. 12 Rådim Maud holder toppform og med den velkjørende unggutten Ole Johan Østre som er virkelig i støtet om dagen er nok Ara Svarten-datteren med der pengene deles ut. 11 Glimra har vist seg kraftig forbedret sine siste starter og tar ikke turen fra Trøndelag uten ambisjoner. 3 Frisli Modi er i rivende utvikling, har 2 seiere i raden. Voltespesialisten Vidar Hop treffer volta alltid perfekt og kan godt prikke teten. 5 Gylden Trolla er variabel, men god på sitt beste og er en fidus her. Sist tar jeg med 10 April Jenta som ikke har vunnet på år og dag, men har vist seg forbedret i sine siste starter etter å ha kommet tilbake i løpsbanen etter en tur i avlsboksen.

V5-4/V75-2:
1 Delmerica er en grei favoritt, var rågod sist til suveren seier i V75 på Klosterskogen sist. Står i fare for å bli overflydd og da blir det straks mer sjanseartet. 3 Dream Royal er perfekt inne i løpet, seieren sist på 15,8 over dagens distanse sprint på Drammen er råsterkt. 6 Danish Angel har bare en sjanse til å vinne løpet, det er å prøve å komme seg til tet. Ikke umulig at det går, og da vokser han mange klasser, er god til å forsvare seg. 9 Hudson Broline står fint til for et smygløp, kommer ut etter pause, men har kapasitet til å vinne på direkten. 12 Victory Bone holder fin form, står vanskelig til. Men med tempo kan han speede ned alle til slutt. Sist tar jeg med 11 Vulcano Transs R. som også kan ta alle til slutt om det blir villmannskjøring i front.

V5-5/V75-3:
2 Lundabye har endelig fått ett fint startspor. 6-åringen har vist solid formstigning etter en begredelig fjorårssesong og har en solid vinnersjanse. Den eneste jeg tror kan slå Rite On Line-sønnen er 6 Perfect Crown om han er i orden for dagen. Armbro Plush-sønnen sliter med helsa og jeg anbefaler alle å studere varmingen nøye. Er utrolig god de dagene han fungerer, er han i orden slår han denne gjengen selv fra dødens.

V75-4:
Kaldblodsløp i lavt grunnlag er normalt sett løp hvor det er behov for bred gardering. Jeg går mot strømmen her og bankertipper favoritten 7 Norheim Spir. Er på kapasitet overlegen resten av feltet. Var dårlig sist etter lang pause, men det var etter et strevsomt løpsopplegg med tredjespor fram til dødens etter 500 meter og punktert sulkyhjul. Med løp i kroppen og luft i dekka så skal han ta ned alle her.

V75-5:
Her kommer et fint spilleløp hvor jeg tyr til endel blekk. Først setter jeg 2 Super Gloria som står perfekt til og er helt bortglemt av spillerene. Er en tetløper av rang og trives definitivt best på sprint. Kan holde helt inn, for Mikkelborg slipper nok ikke til noen her. Formtoppede 10 Beat The Wiz er like seierstørst som han er øltørst (klikk her for artikkel fra trav24). Med tempo i løpet blir han tung å stå i mot. 1 Apollo Håleryd er også en vinnerhest som må med fra sitt fine startspor. Øystein Tjomsland står fint til for smygløp med 9 Global Kickback, har alltid tunge avslutninger å komme med. 6 Patriot Me er en god sprinter som har vunnet sine to siste sprintløp, regnes også med her. 4 Reve De Va Bene skrellet sist på V65, må med på sin fine form. Sist tar jeg med 3 New York Flying med Gunnar Austevoll som kan lure alle her som så mange ganger før, 1% er gull.

V75-6:
4 Joker Elden var god toer bak Moe Brage sist, fin form og fint spor og gjør opp om seieren her. 8 Frigg Elden har fått en ny vår hos dyktige Lars O. Romtveit. Var treer i samme løpet sist. Sist tar jeg med 1 Juni Blixten som var urdårlig i det samme løpet og brøt etter å ha trøtnet i dødens. Har alltid vært variabel, går ned en klasse her etter å stort sett møtt eliten. Med det rette løpsopplegget speeder han fort til slutt og sprint er en stor fordel.

V75-7:
Min annonserte krembanker kommer til slutt. 3 Petula Santana har alle tiders mulighet til å vinne her. Nå tenker vel alle at dette var nå en svært sjåvinistisk banker, da hun er eid av mine venner Kristian Solbakken og Anne Rasmus som er fra samme bygd som meg. Er foreløpig ett 6.valg, streket 14%. Avsluttet i overlydsfart sist til fjerde etter å ha ligget langt bak fra sitt dårlige startspor. Hadde før det løpet hatt en liten pause og benyttet anledningen til å ta en tur på verksted for en liten service.  Her står hun nydelig til og kan meget vel ta tet, men er ikke avhengig av tet da hun er vel så god bakfra. Kristian har gitt meg fine rapporter om henne og trener Per Oleg Midtfjeld melder om en hest som aldri har vært så fin i trening. Per Olegs forhåndsuttalelser kan dere for øvrig drite i, for den mannen er alltid så utrolig defensiv i uttalelsene. Jeg tok en prat med han før derbyseieren hans med New Varenne L.A. i høst og da var han veldig defensiv, og mente at en premie var maks. Vi husker alle hvordan det gikk.... Til Kristian har han innrømmet ganske stor seierstro og han kjører til start med store seiersambisjoner.
Men Petula Santana møter som sagt passende motstand her og vi snakker tross alt om banerekordholderen for 4-årige hopper på Leangen, 15,9 2100 meter satt i juni 2009. Hestene på 20 meter tillegg har bare marginalt bedre volterekord og Petula Santana har utviklet seg mange hakk siden det.


Spillforslag:

V75 lite forslag 126 kr/ stort 882 kr

V75-1: 13 Bokli Oda/ 1-12-11-3-5-10
V75-2: 1-3-6-9-12-11
V75-3: 2-6
V75-4: 7 Norheim Spir
V75-5: 2-10-1-9-6-4-3
V75-6: 4-8-1
V75-7: 3 Petula Santana

V5 lite forslag 120 kr/ 840 kr
V5-1: 6-4
V5-2: 2-1-5-6-9
V5-3: 13 Bokli Oda/ 1-12-11-3-5-10
V5-4: 1-3-6-9-12-11
V5-5: 2-6


Kommer med noen H2-tips i morgen om jeg finner fine spill, så følg med!



Sånn så det ut når Petula Santana vant V65 på Bjerke 11.11.2009. Har tro på reprise!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen kommentarer