lørdag 23. januar 2010

Tips V5 Harstad 24.01.2010

Det ser på papiret ut til å være ganske lettløst denne gangen. Har ikke tro på at det blir den største utbetalingen, men det er da det kan smelle som verst. 79 hester starter fordelt på 8 løp, noe som ikke er så verst årstiden tatt i betrakting.

V5-1:

Her går 5 Spikny ned mange klasser og møter passelig motstand. Dette løpet skal hun vinne og jeg spiller banker på den tidligere Vebostad-traveren som er nylig kjøpt av Line Suomalainen og debuterer i ny regi.

V5-2:

Finnene kommer mannsterke til Harstad i lavt grunnlag, og jeg setter de finske først. Finnene har ypperlige treningsforhold, mens det flere plasser i Nord-Norge har vært dårlige treningsforhold med is og barfrost.
11 Shady Baron trives på vinterbane, noe den viste sist hvor 6-åringen blåste resten av feltet og vant enkelt. 8 Accelere er den beste hesten, kommer ut etter lang pause med usikker form. Må med på alle bonger på kapasiteten. 9 Writing One ble nedkjørt på oppløpet sist, mistet tredjeplassen på det. Høy galopprisiko men kapasiteten til å vinne er der, går også ned en klasse og møter enklere lag. 6 Horny Rocket er en annen kapabel finne som må med. 5 The Purest kan også være med å kjempe om seieren i sine beste øyeblikk. Ikke vært like god i sine siste starter som hun var i november, men står fint til kontra de verste konkurrentene. Tar også med strekhestene 3 Coulorboy, 4 Roylit og 1 Orangerina står fint til mot hester som ikke er så veldig mye bedre enn de.

V5-3:

4 Ballerina Bowl rapporteres å trene bra, formen er fortsatt veldig bra og har en stor seierssjanse her. Kommer hun seg feilfritt ut så sikter nok Kjetil Roe seg inn på tet og da er løpet kjørt. Men det er en viss galoppfare fra det trange 4.sporet og jeg tyr til noen garderinger.
12 Væsterbo On Stage jakter sin 3. strake og det kan hun godt gjøre i den formen hun er om dagen. 8 National Legacy må med, den sterke Juliano Star har fordel av dagens distanse kontra sprint som han var ute i sist.2 Werner Birdland tullet seg bort sist, nestsist tok han en enkel seier i poeng. Ikke borte her på sitt beste, men ingen stor vinnerhest. 1 Vendetta Laukko viste seg kraftig forbedret sist. Blir overflydd og er ingen vinnertype, men kan vinne på sin fine form.

V5-4:
4 Visedølen har slått de verste konkurrentene fra likestart og er en banker for de som ikke liker å bruke mye blekk. Var ikke på topp sist i V75 på Leangen, men den strevsomme reisa med streng kulde og dårlig føre gjorde det til at alle de nordnorske hestene underpresterte der.
På det store forslaget tar jeg dog med 8 Millex som ikke var god etter pause sist. Med løp i kroppen er han nok forbedret og da er han tung å stå i mot for alle og enhver.

V5-5:
Morten Carlsen kommer ut med sin nyervervelse 4 Emir Septim som er en god hest. Har ikke gjort all verden av seg sørpå det siste året, men møter mye enklere selskap her da de beste hestene i grunnlaget glimrer med sitt fravær. 9 Superzulu er nok den beste hesten i feltet, men gjør sine beste løp fra tet. Står i bakspor på volta og da får han ikke favorittposisjonen sin. Står på disse 2 på det lille forslaget.
Bak disse er det vidåpent og på det store forslaget streker jeg like godt nesten alle. Bare 1, 11, 12 anser jeg som helstryk her.


Spillforslag lite 80 kr/stort 800 kr:
V5-1: 5 Spikny
V5-2: 10-8-9-6-5-4-3-1
V5-3: 4-12-8-2-1
V5-4: 4Visedølen/ 9
V5-5: 4-9/ 13-6-8-7-5-10-2-3



Skriv gjerne kommentarer om hvem dere tror på!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen kommentarer