lørdag 25. september 2010

V5-tips Harstad Travpark søndag 26.09.2010

Fortsetter ufortrødent videre med mine tips, selv om det har kommet sterke reaksjoner fra lesere som føler seg urettferdig behandlet. Har vært så som så med uttelling for mine tips i det siste, og det har også smelt skikkelig titt og ofte den siste tida. Søndagens V5-runde er ikke av det helt lettløste slaget og jeg spiller bankerløst på det store forslaget. Det er tidsløp over hele fjøla denne siste søndagen i september og det gir fine spilleløp.

V5-1:
2 Firello står fint til på strek her. Har et fint løp på papiret og skal normalt ha en stor vinnersjanse her. Men varierer voldsomt i prestasjonene og er ikke noe sikkert kort. 11 Fjølner gjør seg sjelden bort og må alltid regnes, distansen passer nok bra. 15 Wessel Svarten radet opp seiere for et par år siden, ser ut til å ha funnet tilbake noe av sitt gamle jeg. 14 Tyll Pil er en evig outsider, har ikke problemer med distansen i sine beste stunder. 4 Aicha har stor fordel av distansen, har fått premie fra likestart mot tilleggshestene og kan være en luring her.

V5-2:
3 Patrol F. har skyhøy kapasitet, men er svært usikker fra start. Hvis den franskfødte vallaken tramper riktig fra start så er det ingen som fanger han. Var lysende i en lokalkjøring sist helg i Lofoten hvor han lekte med tilsvarende motstandere. Spiller banker på Åge Rønningen på det lille forslaget.
På det store forslaget så strør jeg med garderinger. 10 Shanti's Scouser holder fin form og er nok med langt framme denne gang også. 8 Brilliant Ås har gjort flere fine innsatser og møter riktig selskap her. 1 Reds Perfect kommer sørfra og debuterer i nord. Har ikke vist all verden, men tidligere trener Stig Ingar Fossen hadde høye tanker om hesten. Kanskje miljøskifte kan gjøre at 4-årshoppa får ut potensialet sitt. 7 Phandora har noe kapasitet, men er veldig dum i fra start. Kan være med om hun oppfører seg,  men sjansen er liten for det fra 4.spor i volta. Men tør alikevel ikke utelate finskegjesten som denne gangen blir kjørt av eieren. Sist tar jeg med 6 Delissa som fikk et tøft løp etter pause sist, ga seg fullstendig til slutt. Men har fin kapasitet og er ikke borte med løp i kroppen.

V5-3:
4 Svart Jo skal normalt vinne dette løpet som dritt. Men hesten galopperte umotivert flere ganger på lokalkjøringen i Lofoten sist helg og var ikke noe fin. Er blitt sjekka opp og skal være i orden, men jeg vil karakterisere dette som en favoritt i fare og iler til med garderinger. 1Mia Juni har gjort flere fine løp nordpå står fint til å ta karrierens andre seier. 3 Gullungen var ikke på topp sist, men har før det gjort fine løp. Har samla opp til seier og kan få det om favoritten ikke er i orden. Sist tar jeg med 8 Tim Il som ikke ville noe sist, men som har stor kapasitet om han legger godvilja til. Har selv kjørt hesten i prøveløp og fartstressursene er det ikke noe i veien med. Dag Sveinung Dalen opp er ikke noe minus.

V5-4:
H.C.Holm og 8 Fantom Rols er ekvipasje som har høstet mange triumfer sammen. Møter riktig motstand her og skal ha en fin seierssjanse her. Eneste motbud er 5 Poisson D'avril som trives utmerket på søndagens stayerdistanse. Er sterk som brennevin og favoritten skal virkelig slite for å fange Brenden som har en pinne som mål for øyet i dette løpet.

V5-5:
6 Petula Santana står fint til og kan få tetkjenning her. Fra tet er seierssjansen stor, men er god bakfra også. Blir denne gangen kuskeforsterket med John Stillerud. 5 Ågårds Dick har hatt en skuffende sesong i forhold til forventingene. Om han er i orden så er han vond med å gjøre, men har som sagt skuffet ved flere anledninger i år. 11 Most Expensive har gjort flere fine innsatser senere tid, står litt dårlig til her, men er ikke borte om det løser seg. 1 Davidia L. må også med her, blir nok overflydd her. Men kan spurte fort om luka kommer.


Spillforslag (160kr/960kr):
V5-1: 2-11-15-14-4
V5-2: 3 Patrol F./10-8-1-7-6
V5-3: 4-1-3-8
V5-4: 8-5
V5-5: 6-5-11-1

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen kommentarer