lørdag 20. februar 2010

Tips Harstad 21.02.2010

Blir litt kort i dag, pga dårlig tid og dataproblemer.

V5-1:
Har stor tro på 6 Borg Emil som står nydelig til. Har fått endel tunge løp, men her kan han fyke rett til tet og hvis det skjer så vinner han. En superfrekk banker på det lille forslaget.
Kan godt skje at det scenarioret ikke skjer og jeg dekker litt opp på det store forslaget.

V5-2:
5 Ballerina Bowl dundrer til tet her er jeg ganske sikker på. Har fått rapporter om lysende hurtigarbeid av 2 C.C. Katie's Image, hun var skikkelig på gang før den lille pausen hun har fått og formen skal være konservert. Kan speede noe enormt hvis hun før det rette løpet. En lås på de to på det lille forslaget.
På det store forslaget blir det flere streker og hestene til Morten Carlsen må man se opp for.  13 Superzulu vant bakfra sist og kan blande seg inn her, selv om jeg alltid har sett den som en ren tetløper.4 Last Speed Laday rapporteres heller å ikke være på topp og jeg tar sjansen på å stryke denne.

V5-3:
Ikke det enkleste løpet å være spiller på. Har mest tro på favoritten 6 Doyoumatchme, men føler meg langt fra sikker på denne. 10 Delissa må nevnes blant outsiderene, har stor kapasitet. Blir endel streker her og.

V5-4:
Favoritten 5 Elding Bruna har et perfekt løp her, men hun er definitivt ikke til å stole på. 1 Prins Lauvin og 8 Ninafri samt 7 Høiby Faks virker som de med mest kapasitet her, men her kan man like godt streke for alle hvis vinneren ikke er blant de fire. Men jeg lar det stå til med fire streker.

V5-5:
7 Pablo Santana blir min favoritt på direkten i nordnorsk debut, hesten rapporteres å være i god form og kan meget vel vinne her. 2 Taikonaut Bileam er i kalasform, men blir overflydd og det blir mer sjanseartet. Hvis det løser seg så kjemper han om seieren. 3 Mustang Yankee er tethesten her, kommer ut på sin beste distanse, men var dårlig sist på samme distanse, ga seg for lett fra tet. Hadde da blitt tynt jobbet grunnet dårlige treningsforhold, men har hatt bedre treningsforhold de 3 siste ukene. Denne gangen får han tet uten å måtte brukes så mye (spor 8 sist) og hvis han får ligge i fred så kan det holde helt inn. Tar sjansen på at det holder med disse tre.

Spillforslag (lite 144/ stort 3024)
V5-1: 6 Borg Emil/ 14-5-12-9-13-10
V5-2: 5-2/12-7-6
V5-3: 6-10-2-7-4-3
V5-4: 5-1-8-7
V5.5: 7-2-3

Hvis man spiller utgang på 6 Borg Emil i V5-1 og 6 Doyoumatchme i V5-3 så reduserer man prisen til 864 kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen kommentarer