torsdag 10. juni 2010

V5-tips Harstad Travpark fredag 11.06.2010

En meget lav utbetaling sist med nesten bare favoritter, men jeg presterte å ryke på bankeren i første avdeling. Et mildt sagt dårlig bankervalg for man si, selv om bankeren forsvant ut mot gjerdet i galopp i siste sving. Om den hadde vunnet får vi aldri svar på.
Denne gangen er de 5 løpene innenfor V5-spillet samtlige løp i EM for damekusker, med varmblodshester. Syns det ikke ser ikke så veldig vanskelig ut og jeg spiller tøft denne gangen med 3 bankere og 2 heldekk.

Banker 1:
3-åringen 6 E.M. Hercules  i V5-1 er etter min mening det største talentet i nordnorsk travsport har hatt noensinne. Den hesten er så god at den skal vinne dette med det gjesp. Man kan sikkert finne usikkerhetsmomenter som ny kusk, autostartdebut, urutinert hest osv. Jeg gidder ikke å spekulere og bankerspiller den hesten som er milevis bedre enn konkurrenentene.

Banker 2:
5 Pablo Santana  i V5-3 var svak sist. Hadde nettopp blitt fikset opp før den starten, og den behandlingen satt nok i. Fikk også ryggløp ved den anledningen, og jeg har en mistanke om at denne hesten er best fra tet. Her er det ingen som nekter han teten og da blir det tet og slutt. Var kanongod nestsist og møter mildt sagt skralt lag denne gangen.

Banker 3:
1 Last Speed Laday er rett og slett best i dette feltet og skal ta seg av dette. Eneste opponenten kan være 9 Ågårds Dick på sitt beste, men den hesten har vært veldig dårlig de siste gangene og ikke fungert i det hele tatt. 6 Number One Index må også med for de som garderer, sammen med 7 Hills Beauty som var tapper fra dødens sist til fjerde. 2 Cickan Laday er siste strek som må med.

De to siste avdelingene streker jeg for alle, da de løpene er vidåpne og budsjettet tillater det etter å ha gått smalt i de andre løpene.

Spillforslag (90kr/450kr) :
V5-1: 6 E.M. Hercules
V5-2: Alle
V5-3: 5 Pablo Santana
V5-4: Alle
V5-1: 1 Last Speed Laday/ 9-6-7-2

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen kommentarer